Умови використання сайту

Увага! Перед переглядом цього сайту уважно прочитайте ці умови. Якщо ви не згодні з цими умовами, не використовуйте цей сайт.

1. Загальні положення

1.1. Дана політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних користувачів сайту Matraslux.com.ua. Персональні дані користувача отримує сайт Matraslux.com.ua, при реєстрації користувача на сайті Matraslux.com.ua, а також під час якого & ndash; або використання сайту Matraslux.com.ua.

1.2. Для того щоб використовувати сайт Matraslux.com.ua користувач повинен уважно ознайомитися з даними "Умовами використання" і висловити свою повну згоду з її умовами. Якщо ви не згодні з цими умовами, не використовуйте цей сайт.

1.3. Користувач не має права використовувати сайт Matraslux.com.ua, якщо він не згоден з умовами даної Політики конфіденційності.

1.4. Здійснюючи будь-яка взаємодія з сайтом Matraslux.com.ua, користувач дає свою однозначну згоду з умовами даними "Умовами використання". Користувач надає право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані на умовах Даною Політики конфіденційності.

1.5. Користувач визнає, що в разі свого нехтування безпекою і захисту своїх персональних даних та даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональних даних користувача. Matraslux.com.ua і його власники не несуть відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

1.6. Достатнім повідомленням користувача про включення його персональних даних до бази даних "Клієнти Matraslux.com.ua" буде лист-повідомлення, надіслане на електронну пошту користувача, зазначену при реєстрації або першій покупці товару.

2. Які особисті дані можуть збиратися

Мы собираем личную информацию, а именно: имя, фамилия, отчество, контактные телефоны, адрес электронной почты. Также мы можем собирать следующую информацию:

  • файли Cookies для того, щоб визначити браузер користувача і надати залежні від цього сервіси, наприклад зберігання даних в кошику між відвідинами;
  • IP-адреса користувача, для того щоб показати рекламу і вести журнал активності користувача;
  • інформацію про помилки роботи ресурсу, ініційованих користувачем;
  • поведінку користувача на сайті;
  • вся інформація збирається нами "як є" і не змінюється в процесі збору даних.

3. Як інформація про Вас буде використовуватися. Мета використання

Ми можемо використовувати Ваше ім'я, прізвище, по батькові, адреса електронної пошти, пароль для ідентифікації вас як користувача сайту Matraslux.com.ua.

Ми можемо використовувати вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти вас про нові можливості, акції та інші новини на сайті Matraslux.com.ua. Користувач завжди може відмовитися від проведення розсилки по його контактної інформації перейшовши за відповідним посиланням в поштовій розсилці.

Інформація про Вас, в тому числі персональні дані, використовуються з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, а також для ідентифікації клієнта як користувача сайту Matraslux.com.ua.

4. Умови надання доступу до бази даних

Ми не передаємо персональні дані третім особам, за винятком випадків передбачених чинним законодавством України або цією політикою конфіденційності.

Також розкриття персональних даних проводиться при замовленні користувачем товарів на сайті Matraslux.com.ua але тільки в обсязі, який необхідний для ідентифікації користувача і його замовлення.

Також розкриття персональних даних без згоди користувача або уповноваженої ним особи, допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:

  • за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право подавати заявки та отримувати такі дані;
  • в тому, випадку якщо, на думку адміністрації сайту Matraslux.com.ua, користувач порушує умови даної угоди і / або інших договорів і угод між Matraslux.com.ua і користувачем.

5. Контакти в разі виникнення питань

У разі виникнення питань, побажань, скарг, щодо інформації, яку ви надаєте, будь ласка, звертайтесь за контактною адресою: matraslux.com.ua@gmail.com, м.Київ, вул. Братиславська, 52.

Користувачеві за письмовим запитом та за умови пред'явлення документа, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.

6. Захист інформації, що збирається

Ми робимо все розумних зусиль для захисту конфіденційності даних. Всі дані, які ми збираємо, зберігаються на одному або декількох захищених серверах. Тільки ті співробітники, яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібен доступ до особистої інформації користувачів, мають доступ до інформації про користувачів.

7. Зміни в політиці конфіденційності

Ми можемо змінити умови політики конфіденційності. В такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці "Політика конфіденційності". Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те, як Matraslux.com.ua захищає інформацію про користувачів.

Matraslux.com.ua не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов даної Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

8. Додаткові умови

У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які, не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

Користувач має права передбачені Законом України "Про захист персональних даних" від 1 червня 2010 року №2297-VI.

Дана Політика конфіденційності поширюється на користувача з моменту, коли під час використання сайту Matraslux.com.ua він при передачі своїх персональних даних погодився з умовами даної Політики конфіденційності і діє до тих пір, поки на сайті Matraslux.com.ua зберігається будь-яка інформація про користувача , в тому числі і персональні дані.